BJE profile pic 3.jpg


KONTAKT


Anders Bjerregaard
+45 24 66 31 11
bje@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

De fleste af os har taget del i eller været ansvarlige for ambitioner som ikke nåede hen over den målstreg der var tiltænkt. Det har jeg bestemt også. Ikke alle strategier og formål er født lige, men det er alligevel foruroligende hvor mange spildte kræfter vi lægger i dem, ligeligt. Det er ikke godt nok. Personligt har jeg brug for, og er drevet af, at se den redskabskasse som vedrører eksekvering blive modnet og udviklet hurtigere end hvad man har set det sidste årti. Vi er på rette vej, men de fleste som beskæftiger sig med feltet, uanset omfang, har overvejende læst de samme få bøger og lyttet til de samme få eksekveringshelte. Der er stadig meget at hente. Alt andet lige, leder det til at flere velmenende og ambitiøse virksomheder bidrager med den værdi vi alle går og håber på.

Hvorfor Execution Excellence?

Jeg har aldrig været et sted, hvor der ikke var meget store frihedsgrader og forventninger omkring individuelt bidrag til virksomhedens og kundernes udvikling, samtidig. Det giver rammer som både er enormt udfordrende og personligt udviklende. Hvis man oveni det lægger vedholdende dialog om virksomhedens kultur og sunde værdier har man, for mig, et fantastisk fundament. Execution Excellence; så kort som jeg vel nok kan sige det.

“Greatness is not a function of circumstance. Greatness, it turns out, is largely a matter of conscious choice, and discipline.”

— Jim Collins

Nuværende projekter

Eksekveringsstrategi og individuel handlekraft

En ny strategi som skulle oversættes til klare konsekvenser, handlingsplaner og en ledergruppe som kunne drive dette. Vi omsatte dette til fælles eksekveringssprog, redskaber og øgede kompetencer omkring eksekveringsledelse gennem 1-1 lederforløb.

Identificering af kundeorienteret eksekveringsadfærd

Kunden ønskede klar sammenhæng mellem indsatser og kundeloyalitet. Vi gennemførte et kundestudie, hvor vi fik identificeret de 3 vigtigste økonomiske drivere af loyalitet og økonomi, som skulle omsættes til adfærd på alle niveauer i organisationen.

Lederroller og fundament for selskabsledelse

Kunden ønskede at styrke fundamentet for roller og selskabsledelse. Gennem et kort forløb med centrale nøglepersoner blev væsentligste opgaver og ansvarsområder kortlagt og omsat til et beslutningsgrundlag for nødvendige organisationsændringer.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out