BEM profile pic 3.jpg


KONTAKT


Benjamin Frank With
+45 20 92 55 22
bfw@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Jeg brænder for eksekvering, fordi det er her den virkelige værdi bliver skabt. Alt frem til eksekvering er tanker, intentioner, planer, ideer - og det er alt sammen vigtigt. Det har bare ikke flyttet noget endnu. Mennesker, virksomheder og organisationer bliver flyttet ved, at der er nogen, der gør noget andet end det, de ellers plejer at gøre. Det kræver naturligvis gode intentioner, masser af tanker og ideer og nogle konkrete strategier og planer, men det er handling, der i sidste ende er afgørende og skaber værdien. Jeg har oplevet alt for mange gode strategier, som forsvandt under drift og hverdag. Det skaber hverken økonomisk værdi eller arbejdsglæde for de mennesker, der hver dag står op og går på arbejde for at gøre en forskel.

Hvorfor er Execution Excellence det rigtige sted for dig at arbejde?

Grundlæggende set er Execution Excellence det rigtige sted for mig, fordi alle arbejder hårdt for at skabe en arbejdsplads, som giver lige meget værdi for både kunder og medarbejdere. Det er fantastisk motiverende at mærke den ånd, der er i teamet. Det er tydeligt, at alle har den ydmyghed, det kræver at arbejde i et fag, hvor ens primære arbejde handler om at gøre andre til en succes. Derudover finder jeg arbejdsglæde i de udfordringer, vi møder, fordi de alle er unikke samtidigt med, at der også er en rød tråd, som forbinder dem. Sidst vil jeg nævne, at vi har fundet en god balance mellem de klassiske dyder – at arbejde hårdt og holde det, vi lover – og en mere moderne arbejdsplads med en enorm frihed og et dertilhørende stort ansvar. Samtidigt er der også plads til leg og godt humør i løbet af dagen (og aftenerne).

Don’t wish it was easier, wish you were better. Don’t wish for less problems, wish for more skills. It is not what happens that determines the major part of your future. What happens, happens to us all. It is not what happens. The key is what you do about it.
— John Earl Shoaff

Nuværende projekter

Forretnings- og ledelsesudvikling

En landsdækkende kunde ønskede at fokusere på eksekvering i udvalgte afdelinger, for at blive klogere på, den enkelte afdeling kunne løftes, men også hvordan erfaringer fra disse, kunne bruges i kæden mere generelt. Gennem analyser af kundeplatform og produktsortiment fik vi lagt målrettede indsatser ind mod både kunder og medarbejdere, hvilket resulterede i en tilbagebetaling efter omkring 3 måneder.

Udvikling af lederholdet

En kunde har gennem de seneste mange år arbejdet seriøst med ledelse med Execution Excellence som sparringspartner. Som et landsdækkende selskab med mange afdelinger, har der været et ønske om at få ét samlet billede af ledelse. Derfor har vi i samarbejde med kunden udvikling retningslinjer for, hvad god ledelse er i selskabet. Herunder f.eks. retningslinjer for 1-1 med medarbejdere, sambesøg, personlig effektivitet og mødestruktur

Strategieksekvering i byggebranchen

En kunde i byggebreanchen havde behov for større intern afklarethed omkring virksomhedens eget ståsted. Hvad var virksomhedens værdiløfte og hvilke kundesegmenter skulle der grundlæggende fokuseres på. Vi hjalp virksomheden med at finde ud af, hvilken vej de skulle gå, samt hvordan strategien mest hensigtsmæssigt kunne blive kommunikeret videre resten af organisationen. Efterfølgende har vi arbejdet, med, hvordan strategien kommer til at leve i hverdagen.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out