IMG_0464 2.jpg
 

KONTAKT

Camilla Vinther Frost
cvf@execution-excellence.com

 
 

HVORFOR EXECUTION EXCELLENCE?
Jeg har altid gerne ville hjælpe andre til at udvikle sig og blive bedre samt kunne bidrage til at gøre en forskel. Det føler jeg bliver muligt ved at arbejde et sted som Execution Excellence.

Hele tilgangen til arbejdet med kunder er i overensstemmelse med mine egne værdier og holdninger, da det for mig er altafgørende, at det jeg laver reelt skaber en værdi og gør en forskel. Ydermere er eksekvering, strategi og innovation områder, som jeg finder særligt interessante og spændende at arbejde med.

Arbejdsmiljøet er præget af lysten til at udvikle sig både professionelt og personligt, hvilket er med til at motivere mig til at blive dygtigere hver dag.

HVORFOR ER EKSEKVERING VIGTIGT FOR DIG?
Handling har for mig altid betydet mere end ord. Drømme, mål og løfter kan ofte let formuleres, men den virkelige udfordring ligger i at sætte handling bag disse og reelt efterleve dem. Jeg stræber hver dag efter at sætte handling bag mine ord i samtlige kontekster - professionel såvel som personlig. Det er sjældent let, men jeg mener, at det er vigtigt for at sikre konstant udvikling og forbedring samt indfrielse af sit fulde potentiale. Eksekvering er derfor utrolig vigtig for mig, da det er selve handlingen, der omsætter de drømme og mål vi har til virkelighed.

Practice the philosophy of continuous improvement. Get a little bit better every single day.
— Brian Tracy

PRIMÆRE OPGAVER

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out