CJO profile pic 3.jpg
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Glæden og udfordringen ved at arbejde sammen dygtige mennesker og ambitiøse organisationer er det, der motiverer og driver mig i mit arbejde. Virksomheder der allerede gør det godt, men alligevel bliver ved med at jagte de ekstra procenter, der forbedrer deres markedsposition, skaber bedre bundlinje og giver større tilfredshed blandt kunder og medarbejdere. Det er for mig essensen at eksekvering og det at flytte både mennesker og organisationer frem mod nye mål.


KONTAKT


Claus Rubeck Johannesen
+45 40 16 47 20
cjo@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er Execution Excellence det rigtige sted for dig at arbejde?

Hos Execution Excellence bliver du dagligt udfordret og engageret af både kollegaer og kunder. Hver dag er forskellig og samtidig er du så privilegeret, at du får lov til at komme helt tæt på en række af landets mest ambitiøse virksomheder og deres ansatte. Det er både inspirerende, lærerigt og fantastisk sjovt!

“It’s like everything in football - and life. You need to look, you need to think, you need to move, you need to find space, you need to help others. It’s very simple in the end.”
— Johan Cruyff

Nuværende projekter

Værdibaseret salg

En international kunde i Danmark ønsker at udbygge samarbejdet med sine kunder fra et stærkt produktsortiment og gode relationer og over til også at skabe forretningsmæssig værdi for kunden. Udfordringerne består i at re-tænke hele salgstilgangen samt udvikle og træne især mindset, holdninger og færdigheder i salgsorganisationen. Gennem workshops, sambesøg og kundeinterviews hjalp vi kunden med at udvikle en ny tilgang til deres fremtidige salgsarbejde og kundetilgang.

Forretningsudvikling og ledersparring

En kunde med afdelinger fordelt over hele landet ønskede at tage deres bedste performende afdeling og se, hvad vi igennem en fokuseret indsats kunne løfte den yderligere til. Så i stedet for at løfte bunden hjalp vi med at løfte toppen. Gennem analyser af kundeplatform og produktsortiment arbejdede vi sammen med afdelingsledelsen og fik vi lagt målrettede indsatser ind mod både kunder og medarbejdere.

Partnerrollen

En stor landsdækkende virksomhed har som strategisk målsætning, at medarbejderne skal gå fra en leverandørrolle og over til en partnerrolle for sine kunder. Udfordringen består i at flytte både mindset, adfærd, vaner og kompetencer hos medarbejderne for at lykkes med ambitionen. Gennem målrettede workshops hjalp vi dem med at få det optimale afsæt for at komme i mål med ambitionen.