KBJ - Profilbillede.jpg
 


KONTAKT


Kristian Bukalo Jensen
+45 60 17 58 04
kbj@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Vi ser at rigtig mange virksomheder har en idé omkring hvad de gerne vil arbejde hen imod eller opnå, men rigtig mange har også udfordringer med at komme i mål. I praksis mener jeg, at der er for meget der handler om hvad vi skal gøre, og for lidt der handler om, hvordan vi skal gøre det. Personligt tror jeg på at værdien bliver skabt når vi eksekverer – så når vi rent faktisk gør noget. Min passion handler rigtig meget om, hvordan man får gjort eksekvering nemt og brudt det helt ned på plan, hvor alle forstår deres roller i strategien og kan se hvordan de bidrager.

Hvorfor Execution Excellence?

Hos Execution Excellence tror vi ikke på, at har vi fundet den endegyldige sandhed omkring strategieksekvering, og vi tror heller på at vi nogensinde kommer til at finde den. Derfor er Execution Excellence et godt sted at være for mig, fordi vi altid udfordrer os selv på vores vidensgrundlag og måden vi gør tingene på. Dette gør at man konstant bliver nødt til at tænke i nye og spændende løsninger omkring, hvordan vi kan gøre den enkelte kunde mest mulig tilfreds.

“The only true wisdom is in knowing you know nothing”
— Socrates

Nuværende projekter

Udvikling af strategisk grundfortælling samt eksekvering

En kunde ønskede at fastlægge virksomhedens fremtidige retning og blive mere konsekvente i forhold til eksekveringen af deres målsætninger. Udfordringen var at virksomheden var driftstung og ikke vant til strategisk arbejde. Derfor analyserede vi sammen det fælles udgangspunkt for virksomheden, fastlagde retningen og udarbejdede strategiske initiativer og planer, så strategien kom til at leve

Udvikling af talentprogram for landsdækkende kunde

En kunde ville gerne udvikle et talentprogram, der skulle sikre at virksomheden kunne fastholde og udvikle de dygtigste talenter. Udfordringen for virksomheden var det grundlæggende design bag programmet og hvilke principper det skulle bygge på. Derfor har vi i samarbejde med kunden udviklet principper for bl.a. udvælgelse af talenter, eksekvering af talentprogrammet og måling.

Hjælp til virksomhedssamarbejder og webshop

I et pro-bono samarbejde, havde en hjælpeorganisation svært ved en tilgang i forhold til virksomhedssamarbejder og havde konkrete udfordringer i forhold til væksten på deres webshop. Derfor hjalp vi med at finde frem til de ting, som der internt skulle være styr på i forhold til virksomhedssamarbejde, samtidig med at vi fandt frem til konkrete løsninger i forhold til forbedringen af deres webshop.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out