Back to All Events

Business Partneres rolle - nu og i fremtiden (Aarhus)

Det bliver ofte nævnt, at verden bliver mere og mere kompleks, og at udviklingen går hurtigere og hurtigere. Det bliver faktisk nævnt så ofte, at det kan være svært at forholde sig til. 

Vi oplever dog konkret, at der konstant bliver stillet højere og højere krav til ledere, specialister og medarbejdere. Det gælder om at udvikle sig - ikke bare følge med udviklingen, men at være på forkant med den.

I den sammenhæng ser vi, at man som business partner får en mere og mere central rolle. I organisationer er der et behov for at kunne lære, eksekvere og skabe værdi på tværs af teams, afdelinger og divisioner. Og business partneren har ofte et unikt indblik i de forskelle, der kan være på tværs af ledere og afdelinger. Dermed sidder business partneren med en del af nøglen til at indfri virksomhedens fulde potentiale. 

På dette seminar vil vi åbne op for en dialog omkring business partnerens rolle ift. at indfri virksomhedens fulde potentiale. 

Vi kommer til at beskæftige os med spørgsmål som:

Hvilke krav stilles til rollen i dag?

Hvilke forventninger er der til rollen i fremtiden?

Hvordan skaber vi reel værdi for stakeholders?

Hvordan styrker vi vores position som Trusted Advisors i organisationen?

Hvordan bidrager vi til den strategiske forståelse?

Hvordan styrker vi eksekvering på tværs?

Hvordan bidrager vi til den samlede innovation?

Formålet er at skabe en platform på tværs af virksomheder, hvor I som business partnere både inspireres, men også kan dele viden og erfaring.

Seminaret er gratis.

Deltagere

  • Seminaret henvender sig til alle medarbejdere, der har en rolle som ‘business partner’ eller som central støttefunktion i organisationen. Deltagerne genkender højst sandsynligt en verden, hvor det handler om at skabe værdi for stakeholders, og hvor man typisk er bindeled mellem flere centrale funktioner. 

Tilmelding

  • Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, kan du tage kontakt direkte til Benjamin Frank With på bfw@execution-excellence.com eller 20 92 55 22. Alternativt nedenfor.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out