Back to All Events

Innovation i industrien - 30. oktober

  • Execution Excellence Nørrebrogade 45D, 4TH København N. Danmark (map)

Man kommer ikke udenom at innovation er blevet en nødvendig del af det at drive virksomhed i det 21 århundrede. Med innovativ tænkning kan man både få nye ideer til at effektivisere den eksisterende drift og dermed reducere omkostninger, på samme tid kan man udforske nye forretningsområder og muligheder.

Vi oplever desværre at de små og mellemstore virksomheder i den danske industri nogle gange kan have svært ved at følge med i denne udvikling, typisk fordi medarbejderne har svært ved at se sig selv i det, og fordi det kan være et abstrakt emne at forholde sig til. Derfor bliver det svært at ændre vaner og få adfærden til at følge med. Det gør ikke behovet for innovation mindre.

Vi vil derfor gerne holde et seminar om innovation og nytænkning i den danske industri. Her vil der være fokus på hvad man konkret kan gøre for at flytte sine medarbejderes mindset og adfærd i forhold til mere naturligt at tænke i innovative baner. Derfor vil vi fokusere på konkrete eksempler på forandringer og bruge god tid til sparring i løbet af dagen.

Program

  • 09.00 Velkomst og morgenbrød

  • 09.30 Oplæg om innovation og nytænkning i industrien

  • 11.00 Case: Oplæg om konkrete erfaringer fra industrien

  • 12.00 Frokost

  • 13.00 Oplæg om praktiske løsninger til hvordan man arbejder med innovation

  • 15.00 Netværksparring og diskussion

  • 16.00 Tak for i dag

Seminaret er målrettet direktører, ledere og beslutningstagere med ansvar for udviklingen af virksomheden indenfor den danske industri. Har du nogle spørgsmål kan du kontakte Simon Munch på 60 17 36 82 eller sim@execution-excellence.com

Ved tilmelding gælder vores almindelige betingelser for vores arrangementer *
Da dette event er gratis, pålægges der et no-show fee på 500 kr. hvis man tilmelder sig, men ikke dukker op uden at have meldt afbud i rimelig tid (Mindst 1 uge før)
Earlier Event: October 22
Innovation i byggebranchen - 22. oktober
Later Event: November 8
Partneren som leder i revisionshuset
Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out