Back to All Events

Kommerciel strategieksekvering i revisionsbranchen

  • Execution Excellence Nørrebrogade 45D København Danmark (map)

Der er ikke meget nyhedsværdi i den transformation professionelle servicevirksomheder som f.eks. revisionsbranchen har set de seneste år.

Kilden til de nye markedsrealiteter peger overvejende tilbage på teknologisk vinding. Den har blandt andet medført kunder som har langt større indsigt inden de møder os, kunder som har adgang til og forventer et beslutningsgrundlag hurtigere end nogensinde, kunder som forventer at vi finder nye måder at gå til markedet på og vigende loyalitet omkring de professionelle services der bringes til bordet som i stigende grad kan standardiseres og digitaliseres.

Der sidder ikke mange administrerende direktører og partnere tilbage og dagdrømmer om dengang branchen var stabil og forudsigelig, men der findes rigtig mange af dem som ønsker mere hastighed og effekt omkring det skift organisationen og forretningsmodellen bliver nødt til at tage, for at de kan følge med forandringerne.

Dette skift handler om mange ting, men det handler i høj grad om professionelle servicevirksomheders evne til at indtage en rådgivende position og evne til at sælge værdi fremfor listen over serviceydelser.

Kort sagt. Det kræver ny adfærd og det kræver en strategisk position i branchen som udvander muligheden for at lande i priskrig og alt for vag differentiering - og vigtigst af alt - tilgodeser en ny generation af kunder.

Til dette morgenseminar sætter vi fokus på nogle af de strategiske og kommercielle udfordringer der spiller ind i denne problemstilling samt erfaringer og eksempler på kommerciel eksekvering som virker.

Program, inkl. morgenmad

  • Velkomst og introduktion af deltagere

  • Strategiske overvejelser og faldgruber i forhold til de nye markedsrealiteter

  • Kommerciel eksekvering : fra transaktion til værdibaseret salg

  • Fælles diskussion og erfaringsudveksling

Deltagere

  • Vi tror på, at det potentiale som skal indfris, først og fremmest lander i ledelsen. Derfor har vi valgt et program som gør sig relevant her. Derfor inviterer vi i denne omgang kun adm. direktører og partnere i revisionsbranchens små- og mellemstore virksomheder.

  • Invitationen er åben, men vi lukker for tilmelding ved 14 deltagere for at sikre værdien af debat og indsigt på tværs af deltagernes observationer omkring seminarets hovedtemaer

Tilmelding

  • Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde dig, kan du tage kontakt direkte til Anders Bjerregaard på bje@execution-excellence.com eller 24 66 31 11. Alternativt nedenfor.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out