Back to All Events

Lønsomhed i byggebranchen - 24. juni

  • Execution Excellence Nørrebrogade 45D, 4TH København N. Danmark (map)

Med et marked, der set over de sidste adskillige år, har været i vækst, har udfordringen for mange virksomheder i byggebranchen ikke været at på toplinjen til at stige. Med andre ord har det svære ikke været at få projekterne ind - det svære er også at tjene penge på dem.

Vi ser et øget behov i byggebranchen for at skille sig ud og for at profilere sig. Det er en forudsætning for at undgå at komme til at konkurrere på pris. Og vil man adskille sig fra konkurrenterne, bliver man i sagens natur nødt til at gøre noget anderledes. Men hvad? Det kunne f.eks. være at håndtere kunderne anderledes, øge effektivten og/eller at håndtere sine projekter anderledes.

Vi oplever desværre at byggebranchen er udfordret på hvordan man rent faktisk kan gøre det i praksis. Hvad skal jeg og mine folk rent faktisk konkret gøre anderledes på mandag, hvis vi skal blive mere lønsomme? Og hvordan ændrer vi vaner og få adfærden til at følge med?

Vi vil derfor gerne holde et seminar om lønsomhed i byggebranchen. Her vil der være fokus på hvad man konkret kan gøre for at flytte sit eget og sine medarbejderes mindset i forhold til lønsomhed. Derfor vil vi fokusere på konkrete eksempler på forandringer og bruge god tid til sparring i løbet af dagen.

Program

  • 10.00 Rundstykker

  • 10.30 Oplæg om lønsomhed i byggebranchen

  • 12.30 Frokost

  • 14.00 Netværksparring

  • 15.00 Tak for i dag

Seminaret er forbeholdt direktører i byggebranchen. Ønsker du at komme med kan du kontakte Kristian Bukalo Jensen på 60 17 58 04 eller kbj@execution-excellence.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out