Transformationen i revisions- og advokatbranchen

Der er ikke meget nyhedsværdi i den transformation professionelle servicevirksomheder som f.eks. revisions- og advokatbrancherne har set de seneste år.

Kilden til de nye markedsrealiteter peger overvejende tilbage på teknologisk landvinding. Det har blandt andet medført kunder som har langt større indsigt inden de møder os, kunder som har adgang til og forventer et beslutningsgrundlag hurtigere end nogensinde, kunder som forventer at vi finder nye måder at gå til markedet på og vigende loyalitet omkring de professionelle services der bringes til bordet, som efterhånden standardiseres og digitaliseres.

Vores oplevelse er, at dem i brancherne der bevæger sig bedst igennem denne slags forandringer, har turdet og formået at genskabe deres strategiske position.

Det betyder, blandt andet, strategier og organisering som bedre understøtter at professionelle i brancherne kan møde kunder på nye præmisser; med proaktiv indsigt, dyb forretningsforståelse og kapitalisering på specialistviden i rådgiveradfærd hvor der oftere svares på de spørgsmål kunden burde have stillet.

Del, like og kommentér gerne. Vi brænder for eksekvering, strategi og innovation og jeres kommentarer og erfaringer er vores ilt.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out