Det bedste tidspunkt at starte med innovation

Når man kaster sig ud i at arbejde med innovation, har jeg oplevet at der er nogle som forventer at se resultater indenfor det samme år. De har en tendens til at blive lidt skuffede.

Virkeligheden er, at afkastet på investeringer i innovation sjældent falder i det samme regnskabsår. En af årsagerne er, at det kan være en lang proces at få trukket en hel organisation op til at tænke mere kreativt omkring deres hverdag.

Her kan man så kigge misundeligt over på konkurrenterne, som jævnligt kommer med nye løsninger der både er med til at skabe mere omsætning og løfte lønsomheden. Man skal bare huske, at de også er begyndt med det seje træk på et tidspunkt (Måske for 5 år siden?). De har også været igennem den modstand man oplever når man sætter sådan et projekt i søen.

Men der er lys for enden af tunnelen. Jeg har heldigvis oplevet at virksomheder fra selv de mest konservative brancher som industrien og byggebranchen har formået at flytte sig markant. Ikke fra den ene dag til den anden, men over tid.

Så selvom I ikke arbejder med innovation allerede nu, er der stadig håb. Men hvis i heller ikke starter i dag, er der en risiko for at det bliver endnu sværere at komme i gang om 5 år.

Hvornår skal du i gang?

#eksekvering #strategi #innovation

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out