Rasmus.jpgKONTAKT


Rasmus Poul Bodholdt

+45 26 84 24 79
rpb@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Eksekvering er et ord jeg forsøger at minde mig selv om hver dag. Og jeg synes, jeg lykkes mere og mere med denne påmindelse. Jeg kan have en tendens til at lave enormt mange planer og hele tiden sætte nye strategier i spil. Jeg nyder den kreative proces som er i gang når tankerne flyder og idéerne bare kastes i puljen. Jeg er optimist med mig selv, men også med min tid. Derfor har jeg måtte indse, at hvis planerne og strategierne ikke sættes i et eksekveringsmæssigt perspektiv, så går luften af ballonen. Og hvad der før var en stor glæde bliver nu i stedet en dårlig samvittighed og et irritationsmoment. Eksekvering hjælper mig derfor med et fokus og med at blive en realistisk optimist med mine projekter og min tid. 

Hvorfor Execution Excellence?

Arbejdet hos Execution Excellence er stadig lidt nyt for mig. Men EE teamet er en vigtig grund. EE har fødderne på jorden, men visionerne og sammenholdet er stort. Jeg er begejstret for det snorlige fokus på eksekvering, men med overskuddet til ikke at tænke i firkantede løsninger og tidsskemaer. Det er min oplevelse at EE brænder for kunderne og kundernes evne til at lykkes, samtidig med at have meget spændende og udfordrende visioner for fremtiden.  

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
— Friedrich Nietzsche

Nuværende PROJEkTer

Konferencen om innovation i byggebranchen

Som Netværks og konferencechef er min rolle at have overblikket, både i forhold til den røde tråd i programmet og logistikken under konferencen. Vi gør en stor indsats for at programmet kobler speakers, deltagere og sponsorer sammen på en relevant, men også interessant måde. Mulighederne er mange og med temaer som teknologi og digitalisering, samarbejdsformer og bæredygtighed i byggeriet, synes jeg vi har lagt op til en enormt spændende innovationskonference.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out