SIM profile pic 3.jpgKONTAKT


Simon Munch
+45 60 17 36 82
sim@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Jeg er fascineret af topatleter og deres konstante jagt på de marginaler der gør forskellen mellem guld og sølv. På samme måde har jeg det med ambitiøse virksomheder. Der hvor man hver morgen står op og spørger sig selv; Hvordan kan vi blive lidt dygtigere l i dag? Derfor har jeg valgt at arbejde med eksekvering af ambitiøse strategier, da jeg her kan hjælpe nogle af de dygtigste virksomheder i Danmark med at finde de næste afgørende indsatser, der gør at de kan nå helt i mål med strategien.

Hvorfor Execution Excellence?

For at kunne yde sit bedste, tror jeg det er vigtigt man føler sig godt tilpas i det miljø man arbejder i. Derfor er Execution Excellence en perfekt arbejdsplads for mig, da jeg hver dag oplever at blive udfordret til at jage de marginaler der gør at jeg bliver endnu dygtigere til at hjælpe vores kunder.

“For every complex problem there is an answer that is clear, simple and wrong”
— H. L. Mencken

Nuværende PROJEkTer

Værdibaseret salg

En kunde ønskede succes med en strategi om værdibaseret salg, men var udfordret af sælgernes holdninger og manglende evner. Gennem ugentlige 1-1 samtaler hjalp vi dem med at flytte sælgernes holdninger samt øgede kompetencerne mærkbart.

Strategisk kommunikation

En kunde var udfordret af at strategiske budskaber ikke blev spredt fra ledelsen til organisationen. Vi designede i samarbejde med kunden en plan samt de nødvendige værktøjer til hvordan man fremover kunne sikre kendskab og forståelse for strategien

Eksekveringsevne

Med et ønske om at øge evnen til at eksekvere strategi, klædte vi en kundes ledergruppe på til at lede resultater gennem indsatser. Ved at støtte dem i planlægnings- og kommunikationsfasen, fik vi sammen brudt strategien ned i konkrete forandringer i hverdagen.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out