Digitalisering og teknologi

Digitalisering og teknologi

Digitalisering er ikke et nyt fænomen. Siden 90’erne har der løbende været rygter om at branchen ville blive revolutioneret gennem digitale løsninger. Rygter der har været stærkt overdrevne. Alligevel har fremtiden indhentet byggebranchen. De sidste par år har digitaliseringen taget fart og det ser ud til at de næste fem år kommer til at gå endnu stærkere. I løbet at dagen vil vi derfor zoome ind på nogle af de digitale og teknologiske tendenser du som leder i branchen bør kende for at sikre, at I ikke bare kan følge med, men også være på forkant med udviklingen.

Bæredygtighed

Bæredygtighed

Byggebranchen er en af de brancher, der kan påvirke klimaaftrykket mest. Der bliver stillet stadig større krav i forhold til bæredygtighed, hvilket giver både nye udfordringer og muligheder. Det, der er svært at være uenige om er, at bæredygtighed er et tema, der er kommet for at blive. Uanset hvor du befinder dig i byggebranchen vil bæredygtighed komme til at påvirke din hverdag.

Samarbejdsformer

Samarbejdsformer

Med AB 18 og ABR 18 kom der et nyt perspektiv på hvordan man arbejder sammen i byggebranchen, men alligevel er kontrakterne ikke blevet kortere, tværtimod er det som om, at det bliver mere kompliceret at arbejde sammen. Derfor er der behov for nogle nye perspektiver, når vi taler om samarbejde mellem byggebranchens aktører. Under temaet “samarbejdsformer” åbner vi op for dialog omkring fremtidens samarbejdsformer i byggeriet.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out