TRK - profilebillede.jpg
 

KONTAKT


Triman Kaur
+45 60 17 43 59
trk@execution-excellence.com

 
 

Hvorfor er eksekvering vigtigt for dig?

Før jeg søgte job i Execution Excellence, havde jeg ikke gjort mig de store tanker om eksekvering, men antog ligesom mange andre, at eksekvering nok skulle komme som naturlig følge af strategiformulering. Efter at være blevet en del af teamet fik jeg meget hurtigt indsigt i, hvor galt det går, når virksomheder har lige netop denne indstilling. Jeg er blevet klogere på, hvordan vi kan hjælpe organisationer med at indfri deres potentiale og på, hvor forskelligt arbejdet med eksekvering kan se ud fra dag til dag og fra et projekt til et andet. 

Hvorfor Execution Excellence?

Execution Excellence er det rigtige sted for mig, fordi alle her virkelig går op i deres arbejde - både når det gælder deres opgaver, men også med hensyn til at sikre, at vi har en god arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø. Jeg har den holdning, at et godt socialt samvær er mindst lige så vigtigt, som spændende opgaver – og her føler jeg, at jeg får begge dele. 

Da jeg startede, blev jeg lovet en stejl læringskurve og det løfte er i allerhøjeste grad blevet indfriet. Jeg synes næsten, jeg har lært mere i løbet af et par uger her, end jeg har i rigtig lang tid på mit studie (men det er naturligvis bare en anden slags læring, der er tale om). Jeg er blevet mødt af en god forståelse for, at jeg er i gang med at lære, hvordan min viden fra studiet skal modificeres og anvendes i praksis. 

 Alle i teamet er rigtig gode til at udfordre mig og give mig en masse frihed, tillid og ansvar – og det motiverer mig til at levere og gøre mit bedste.

Seek the wisdom of the ages, but look at the world through the eyes of a child
— Ron Wild

Primære opgaver

Online marketing

Jeg sidder med Execution Excellences online marketing. Det betyder, at jeg har ansvaret for vores profiler på de sociale medier og er inde over hjemmesiden.

Branding

Jeg arbejder med vores overordnede brandingindsatser på tværs af medier og platforme.

Content marketing

Jeg er involveret i at få skabt en samling af forskellige typer af content om strategieksekvering.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out