Almindelige betingelser for arrangementer afviklet af Execution Excellence

Tilmelding

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende. Når tilmeldingen er registreret, modtager du en bekræftelse. Skulle du blive forhindret, er virksomheden – efter aftale – velkommen til at sende en anden i stedet for dig.

Priser

Alle priser er inkl. materialer, ophold og forplejning, men ekskl. moms medmindre andet er anført. Execution Excellence forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.

No show-fee:

For arrangementer, hvor der ellers er gratis deltagelse, kan der forekomme gebyrer for ikke at møde op uden at have meldt afbud inden for rimelig tid (no show-fee). Information om gebyrstørrelse og om det er gældende for det enkelte arrangement, vil fremgå af den bekræftelsesmail der udsendes ifm. tilmeldingen til arrangementet. 

Betalingsbetingelser - Frist for betaling er 5 hverdage, med mindre andet er angivet.

Fakturaoplysninger

Hjælp os med at fakturere korrekt første gang, oplys os om særlige fakturaoplysninger (eksempelvis EAN, kontaktperson, fakturaadresse, PO-nr. mv.).

Ændringer

Med henblik på at sikre en tilstrækkelig kvalitet i vores arrangementer forbeholder vi os ret til at aflyse, f. eks. hvis det skønnes, at et for lavt deltagerantal betyder, at den enkelte deltager ikke får maksimalt udbytte af arrangementet. I så fald tilbyder vi en plads på det efterfølgende eller tilsvarende arrangement, eller pengene returneres.

Vi udvikler løbende vores arrangementer, og derfor kan der forekomme ændringer i forhold til beskrivelserne. Vi forbeholder os ret til at ændre tid, sted, pris, underviser samt indhold. 

Persondata

Når du tilmelder dig et arrangement, skal du oplyse bl.a. dit navn, din e-mail-adresse og hvor du er ansat. Her kan du se mere om, hvordan Execution Excellence behandler dine persondata.

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out